Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Paasmandje bestellen

Bestel een paasmand voor jouw kind(eren) of die van een ander gezin!

Pasen staat voor weer bijna voor de deur en de paashaas is zijn voorraad paaseieren aan het aanvullen. In samenwerking met de paashaas kunt u een paasmand bestellen voor iemand in Bossenburgh, Westerzicht of Papegaaienburg.

Bezorging

De paasmand wordt op eerste paasdag in de ochtend anoniem bezorgd aan de deur. Er wordt aangebeld of geklopt en bij open doen staat er een paasmand gereed voor de kinderen. Wijkvereniging Bossenburgh betaalt 50% van de kosten waardoor de paasmandjes goedkoop kunnen worden aangeboden voor maar € 3.50 en € 1.00 extra per extra kind.

Inhoud

De inhoud kan verschillen per mandje maar ieder mandje bevat voor een kind een paashaas, paaseieren, decoratie en speelgoed zoals een kleurboek o.d. Vanwege een beperkt aantal paasmandjes hanteren wij op=op. Wanneer alle paasmandjes op zijn, wordt het niet meer mogelijk gemaakt om te bestellen via deze pagina.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Kinderen

Indien de paasmand is bedoeld voor meerdere kinderen dan kunt u hieronder het aantal extra kinderen selecteren. De inhoud van de paasmand wordt voor dit aantal gemaakt.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Voor wie is de paasmand bedoeld?

Vul hieronder de gegevens in van de ontvanger en de naam van het kind of namen van de kinderen. Voor elke opgegeven naam wordt een persoonlijke boodschap toegevoegd in de mand.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bestelling

0.00 EUR
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer