Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

CSW

Locatie CSW Bestevaêr 

Bossenburghpad 10

 

CSW Bestevaêr is een school waar je de aandacht krijgt die je nodig hebt. En dat ook nog in het nieuwste en mooiste schoolgebouw op Walcheren.
We vinden het belangrijk dat jij je veilig en gelukkig voelt op school.

Je komt dan ook op een kleine school van ongeveer driehonderd leerlingen. Met behulp van je leraren en je mentor ontdek je je talent en leer je hoe je dat talent al tijdens je schooltijd kunt gebruiken.

We zijn een kleine school, dus kennen de leerlingen ons en wij kennen de leerlingen. Opgaan in de massa, daarvan is geen sprake! Je kunt op elk niveau beginnen. We hebben klassen VMBO-bk, MAVO en HAVO. Ook hebben we een afdeling vrijeschoolonderwijs, waar je op MAVO, HAVO of VWO niveau les kan krijgen. Zo vindt elke leerling snel een veilige en passende plek op onze school.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CSW Bestevaêr: website

Bossenburghpad 10
4385 CJ Vlissingen

T: 0118 - 652100

   

Scheldemond

Locatie Scheldemond College

Weyevlietplein 7-13

 

Op het Scheldemond College ontmoet je leerlingen uit heel Zeeland.

Je vindt de school, rustig in het groen op onze ruime campus aan het Weyevlietplein in Vlissingen. De techniekafdelingen van het VMBO vind je in het hypermoderne Technum aan de Edisonweg. Met de andere Walcherse scholen realiseert Scheldemond aan de Griffioenstraat in Middelburg het OPDC (orthopedagogisch en –didactisch centrum) en de Rebound.

Het Scheldemond College is met ruim 1100 leerlingen de kleinste Zeeuwse school voor Voortgezet Onderwijs. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn er vanzelfsprekend. Toch heeft Scheldemond een breed aanbod.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Scheldemon College: website

Weyevlietplein 7-13
4385 CH Vlissingen
T: 0118 479400

   

omnisbus

Locatie De Omnibus 

Slangenburg 3 - Vlissingen

 

Archipelschool de Omnibus” is een openbare school voor primair onderwijs. Dit wil zeggen dat alle kinderen worden toegelaten en dat wij ieders mening respecteren. Wij willen een ontmoetingsplaats zijn voor mensen van verschillende geloofs- en levensovertuiging. Een kenmerk van een openbare school is dat alle bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk zijn. De school wordt bestuurd door de Stichting Archipel Scholen.

Een openbare basisschool behoort een afspiegeling te zijn van de wijk waarin de school staat. Dat betekent dat onze school bestaat uit kinderen met diverse achtergronden. De Omnibus is gelegen in de wijk Bossenburgh.

De kinderen die deze school bezoeken komen voornamelijk uit Bossenburgh en uit omliggende wijken. Deze kinderen zijn in de ochtendschooltijden verdeeld over 7 groepen, in de middagen worden een aantal groepen samengevoegd. Het aantal onderwijsgevenden bedraagt 11.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van OBS De Omnibus: website

Slangenburg 3
4385 HT Vlissingen
T: 0118 - 490 330 / 490 332

Directeur
dhr. J.M. de Wilde
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.de-omnibus.com