Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Met enige regelmaat ontvangen wij gast sprekers waar u vragen aan kunt stellen en die u kunnen adviseren op het gebied van voeding, opvoeding, sport aanbod, thuisadministratie.

  • Roeland Vis, Jeugdverpleegkundige GGD is wekelijks aanwezig met advies over voeding, opvoeding, groei etc.
  • Jaqueline Schot, pedagoog is binnenkort weer te gast met als thema peuterspellen, zéér leerzaam voor ouders!
  • Humanitas, thuisadministratie en meer. Een project waarin een medewerk(st)er van humantias langdurig hulp kan bieden in het overzichtelijk maken en houden van uw financiële situatie en bemiddeld tussen u en eventuele schuldeisers. Humanitas heeft hierin een goede naam en de kans is zéér groot dat uw schuldeisers hierin mee willen gaan.
  • Jeugdsportfonds, Jan de Wilde, directeur OBS de Omnibus is intermediair van het Jeugdsportfonds. Dit fonds draagt bij in de voorziening dat uw kind(eren) kan/kunnen sporten als u hier zelf geen financiële ruimte voor heeft. Op afspraak kunnen wij u in contact brengen en zo kan uw kind bij wijze van spreken maandag al naar de sport die hij/zij wilt beoefenen.

 

logo ggdJSF ALGEMEEN 1schot logo standalone horizontal new slogan