Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Oudercafe Bossenburgh

Locatie De Omnibus
■ PSZ lokaal

Iedere woensdagochtend
10:30 tot 11:45 

Toegang: Gratis

Agenda specialisten:

■ Wekelijks
Roeland Vis
GGD

 

Een Afrikaans spreekwoord zegt : “Om één kind op te voeden heb je een dorp nodig
Onze wijk Bossenburgh is zo’n “dorp”!

Daarom zijn we, samen met een paar enthousiaste ouders, begonnen met een Oudercafé in Bossenburgh.
Onze kinderen groeien op samen met heel veel andere kinderen, samen met heel veel andere ouders uit Bossenburgh. Dat is voor onze kinderen heel belangrijk, leuk maar soms ook minder leuk.

Wij, als ouders moeten er voor zorgen dat dat samen spelen en samen leven zo prettig en goed mogelijk gaat, en daar hebben we elkaar voor nodig. Het Oudercafé is de plek waar we al onze ervaringen, ideeën en problemen kunnen delen met elkaar want “Gedeelde smart is halve smart” maar vooral ook “Gedeeld plezier is dubbel plezier”
Hier kunt u dus informatie vergaren en geven over voeding, opvoeding, sport & beweging, maar ook zaken waaronder schulden & thuisadministratie zijn hier discreet bespreekbaar.
Wij trachten zoveel mogelijk onderwerpen bespreekbaar te maken en om die reden nodigen wij regelmatig specialisten uit, hierbij kunt u denken aan jeugdwerkers, artsen/specialisten, therapeuten, sport begeleiders, voedingsdeskundigen en meer. Op 22 maart zal pedagogisch medewerker Jaqueline Schot van "praktijk schot" aanschuiven.

Onze “drankvergunning” gaat nog niet verder dan een lekker bakje koffie of thee en limonade voor de kinderen die uiteraard ook welkom zijn (net als opa’s en oma’s trouwens). Dit alles wel nog voor niks. Uiteraard zijn ook de ouders en kinderen van de andere wijken rondom Bossenburgh welkom.

Mochten jullie nog wat meer informatie willen hebben dan mag je altijd bellen of mailen naar:

Marjolijn van Witsen 06-12047538 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Shelley Joziasse 06-12138408

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.