Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Wist u al dat er ook voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten en voor u als bewoner, ouder en volwassene een breed scala aan sport en bewegings activiteiten wordt aangeboden?
In het kader van de gezonde leefbaarheid streven wij naar een sociale en vooral vitale wijk en omgeving. Hierin is beweging onmisbaar geworden!
We werken hard en vaak zijn we moe als we thuis komen, maar wist u dat sporten voor of na het werk u extra vitaal maakt?

In samenwerking met diverse organisaties bieden wij u een aantal sporten "gratis" aan en voor een aantal sporten wordt een geringe bijdrage gevraagd. Er zijn zowel binnen als buiten activiteiten! U kunt ervoor kiezen deel te nemen aan al bestaande groepen, of u kiest ervoor om met partners zoals buren, kinderen( +12), uw man of vrouw, vrienden etc een nieuw team of duo te starten!

Hieronder volgen een aantal suggesties voor het sport en bewegings aanbod, u kunt ook een geheel nieuw initiatief bedenken, dit opzetten en groot maken, zolang het maar te maken heeft met "beweging"!

Wij stimuleren sport in team verband met verschillende leeftijden. Uiteraard is het mogelijk om mee leeftijdsgenoten deel te nemen, maar zou het niet leuker en vitaler zijn om met verschillende leeftijden deel te nemen aan een activiteit? 

  • Badminton
  • Hockey
  • Tennis
  • Veld voetbal
  • Volleybal
  • Wandelclub
  • Yoga
  • Zaalvoetbal      

Meer energie met sporten en bewegen

U kunt het formulier invullen en wij nemen dan spoedig contact met u op!

Ik wil sporten/bewegen

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer