Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Veel belangstellenden waren aanwezig op deze bijeenkomst waarin ook leden van de gemeente sterk waren vertegenwoordigd. Dit toont hoe zéér men begaan is met de wijk en dat de gemeente open staat initiatieven vanuit de bewoners te stimuleren en te ondersteunen.

Hier kunt u het verslag inzien en let u met name op de communicatie code, als het ware een soort van regels die het verbeteren van de leefbaarheid kunnen versnellen.

Wilt u deelnemen aan het tot stand komen van het wijkplan, stuur ons dan een mail!

Na de eerste bijeenkomst zijn de bevindingen van de kernploeg in een verslag verwerkt. Wilt u deze inzien? Klik hier!
Hier enige uitleg over de procedure: 

Een kernploeg bestaat uit;

https://www.youtube.com/watch?v=FB67BNUihf0&feature=youtu.be

Gisteravond om 19.30 heeft de kernploeg haar eerste bijeenkomst gehad! Bewoners uit de wijk, directeur van de Omnibus, ambtenaren van de gemeente en afgevaardige van de wijkvereniging waren aanwezig bij de eerste stap naar een betere toekomst! In deze groep namen zelfs een 18-jarige, een 16-jarige en twee jongens van ca 14 jaar deel aan de thema bespreking.