Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Wij zijn nog druk bezig met het vullen van de pagina's voor sport en ontspanning.
Onze excuses voor het ongemak! Wij verwachten per 30 april alle pagina's te hebben gevuld.

Wist u al dat er ook voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten en voor u als bewoner, ouder en volwassene een breed scala aan sport en bewegings activiteiten wordt aangeboden?
In het kader van de gezonde leefbaarheid streven wij naar een sociale en vooral vitale wijk en omgeving. Hierin is beweging onmisbaar geworden!
We werken hard en vaak zijn we moe als we thuis komen, maar wist u dat sporten voor of na het werk u extra vitaal maakt?

In samenwerking met diverse organisaties bieden wij u een aantal sporten "gratis" aan en voor een aantal sporten wordt een geringe bijdrage gevraagd. Er zijn zowel binnen als buiten activiteiten! U kunt ervoor kiezen deel te nemen aan al bestaande groepen, of u kiest ervoor om met partners zoals buren, kinderen( +12), uw man of vrouw, vrienden etc een nieuw team of duo te starten!

Hieronder volgen een aantal suggesties voor het sport en bewegings aanbod, u kunt ook een geheel nieuw initiatief bedenken, dit opzetten en groot maken, zolang het maar te maken heeft met "beweging"!

Wij stimuleren sport in team verband met verschillende leeftijden. Uiteraard is het mogelijk om mee leeftijdsgenoten deel te nemen, maar zou het niet leuker en vitaler zijn om met verschillende leeftijden deel te nemen aan een activiteit? 

  • Badminton
  • Hockey
  • Tennis
  • Veld voetbal
  • Volleybal
  • Wandelclub
  • Yoga
  • Zaalvoetbal      

Meer energie met sporten en bewegen

U kunt het formulier invullen en wij nemen dan spoedig contact met u op!

Ik wil sporten/bewegen

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit item wordt medio april aangevuld

Dit item wordt medio maart gevuld.

Dit item wordt medio maart gevuld.

Het mountainbike parcour onder het beheer van ATB Team x-treme krijgt steeds meer vorm en dus wordt er ook steeds meer gefietst. De uitstraling is robuust en de fietspaden zijn zéér gangbaar. Onlangs zijn een aantal bochten aangepast met een halfverharding genaamd "gralux". Team x-treme heeft onlangs nieuwe bomen gepland en hindernissen toegevoegd aan het geheel.

De baan ligt gelegen tussen de wijken Bossenburgh en Westerzicht naast en achter CSW Bestevaer, wie over de sloeweg rijdt richting Vlissingen en het tankstation passeert ziet links gelegen dit parcour. De baan is gratis toegankelijk voor sporters, hobbyisten en kinderen. Met regelmaat worden hier clinics georganiseerd waar men gratis aan kan deelnemen.
Hardlopers of wellicht kinderen die willen "vliegeren" zijn hier ook welkom, zo zegt voorzitter Patrick Vader van team x-treme, beweging is beweging! Uiteraard hebben fietsers hier wel voorrang.


Wat duidelijk "niet" mag op dit terrein is je hond uitlaten, dit is een groot irritatie punt onder de sporters en kinderen. We wijzen er dan ook nog eens nadrukkelijk op dat hondenbezitters deze velden overslaan, hetzelfde geldt voor de bmx baan naast het Johan Cruijff Court.

Wilt u meer informatie, neem dan een kijkje op www.teamx-treme.nl  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.